Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

öLdükTen sonra geri dönmüş.. Tövbe..:S

3 posters
YazarMesaj
delicik

delicik

öLdükTen sonra geri dönmüş.. Tövbe..:S Empty
MesajKonu: öLdükTen sonra geri dönmüş.. Tövbe..:S   öLdükTen sonra geri dönmüş.. Tövbe..:S EmptyPtsi Kas. 12, 2007 7:47 pm

arkadaşlar bundan 3-4 yıl önce Elazığda gerçekleşen bir olayı size anlatacam.Bir bayan ölüyor normal olarak gömülüyor.Buraya kadar herşey normal tabi.ölen kadının oğlu 15 gün boyunca annesini rüyasında görüyor ve kadın diyor ki 'oğlum gel beni çıkar mezardan'sonunda oğlu bir kaç kişiyle beraber gidip mezarı açıyor.gerçektende annesi canlanmış.Ama kadının her yeri yanık içinde. dili uzamış ağzına sığmıyor ve kulakları uzamış yüzü falan garipleşmiş.Kadını Elazığ Araştırma hastanesine kaldırıyorlar.Kadının dediği tek şey şu 'beni fazla konuşturmayın sizler ibret alasınız diye beni tekrar gönderdiler.40 gün sonra tekrar ölecem' ve gerçekten 40 gün sonra tekrar ölüyor.Bu kadını Elazığda bir çok insan gidip gördü.

alıntı
http://www.myspace.com/delicik41
ceza46

ceza46

MesajKonu: Geri: öLdükTen sonra geri dönmüş.. Tövbe..:S   öLdükTen sonra geri dönmüş.. Tövbe..:S EmptyPtsi Kas. 12, 2007 10:59 pm

way be enteresan ama gerçekmi onu bilemeyiz
*DiVa61*

*DiVa61*

MesajKonu: Geri: öLdükTen sonra geri dönmüş.. Tövbe..:S   öLdükTen sonra geri dönmüş.. Tövbe..:S EmptyPerş. Kas. 15, 2007 11:59 am

töbe töbe :S allahim ya :S
http://www.ilyasoksuz.com

öLdükTen sonra geri dönmüş.. Tövbe..:S
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» dj darkman ilayda ! GERI GELMEZ
» SiZDeN SoNRa KiM YazaR