Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

saat 02.00

2 posters
YazarMesaj
ceza46

ceza46

saat 02.00 Empty
MesajKonu: saat 02.00   saat 02.00 EmptyPerş. Kas. 08, 2007 7:51 pm

bir pazar günüydü ve ablam ben annem babam oturuyorduk.annemle babam istanbula cenazeye gidicekti.ve cenaze yarında.bu gece erkenden yattılar.ablamda uyudu bende hemen yattım.gece su içmek için uyandığımda saat 02.00 dı.uykumun en tatlı yerinde uyanıp su içtim.ve sonra tatlı uykuma devam ettim.sabah ben uyurken annemle babam gitimişti ve ablam çoktan uyanmıştı.kahvaltı için beni bekliyordu.bende hemen uyandım ve saatin 14.00 olduğunu gördüm.ve gece su içmek için uyandığımdada aynı satte kalktığımı farkettim.ablama anlattım ve bir tesadüf deyip güldü ben de ona hak verdim.saçma sapan şeylere korkup duruyordum.ablama annemlerin ne zaman döneceğini sordum.ablamda onların yanında 1 hafta kalacaklarını söyledi.o günü de geçirmiştik ve yatmaya kalktığımda saat 12.30 du.ve yattım.gece wc ye kalkmak için uyandım ve saate baktım ve saat yine 02.00 dı.üçüncüsü bana daha korkunç gelmişti.ve hemen uyudum sabah babası hoca olan bi arkadaşıma gidip babasıınn nerde olduğunu sordum ve camide gelir dedi oraya gittiğimdede saat 14.00 dı.çok korkuyorddum babası yani hoca gelmşti. ona olanları anlattım.o da sen bir hareketinle onları kızdırmışsın dedi be de korkuyla kimleri dedim o da karabasanları dedi.o an neyee uğradığımı bilememiştim.ve hemen ben bişey yapmadım dedim. oda olanları hatırla dedi.ben de babamlar gitmeden bir korku filmi izliyorduk filmde cinler karabasanlar ve dabbeler birleşmişti hiç korkmamıştım.ve ne saçma ya dedim çünkü inanmıyordum ablamda sus çabuk dedi lafını geri al dedibende neden ki dedim çok saçma işte dedim.o da filmde sana korkunç gelmesse gerçekte gelir dedi ben de of bi git deyip yatmıştım olabilirmi hocam dedim o da tabiki korkmadığı söyleyebilirdin ama nedne onlar gerçekte yok dedin hiç olmaz olurmu dedi.korku filmini kaçta izlemöiştiniz dedi ben de 02.00 demiştim. o da saat 2 de inanmadığın için onlar seni hep öğlen ve gece 2 de seni rahatsız edecekler hemd e filmdeki gibi 3 ü birleşip dedi ben de korkudan cevap veremedim ve 3ündende defalarca özür diledim ama fayda etmedi tam 3 yıl geçti ve 3 yıldır beni gece ve öğlen 2 de rahatsız ediyorlar...benden size tavsiye onlara inanın...!

alıntı.....
*DiVa61*

*DiVa61*

saat 02.00 Empty
MesajKonu: Geri: saat 02.00   saat 02.00 EmptyCuma Kas. 09, 2007 4:44 pm

guzel paylasim tsk
http://www.ilyasoksuz.com

saat 02.00
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-