bir gün hoca beden dersine gelmedi. ders boştu. arkadaşımla ikiimiz vardık sınıfta o bana bi hikaye anlattı. şöyleydi:bir yurtta dört kız arkadaşın canları sıkılmış içlerinden biri hadi üç harfli yani cin çağıralım demiş diğerleri de eğlenceli olacağını düşünmüş hemen oyurup bi tane çağırmışlar ama sonra o bunların başına musallat oluyor hiçbirini yalnız bırakmıyor hep korkutuyormuş.derken bi hocaya gitmişler, hoca kızlara onu kızdırın size küsüp gider demiş. kızlar tekrar yuta dönmüş cin çağırmafikrini sunan arkadaşlarını dolaba saklamışlar, tekrar onu çağırmışlar,ona sen hiç bişey bilmiyosun sayı bile sayamassın demişler oda biliyorum 3 kişisiniz demiş kızlar gülerek hayır bilemedin 4 kişiyiz bi arkadaşımızı dolaba sakladık demişler. o da ben ölüleri adamdan saymam demiş... kızlar dolabı açınca arkadaşlarının korkuda çatlayıp öldüğünü görmüşler... Şimdi hepsi ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi görüyor ama o onlar hala rahat bırakmıyormuş NOT ONA ADIYLA HİTAP ETMEYİN AKSİ TAKTİRDE YANINIZDA OLYORMUŞ......