Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

üç harfliler(çok korkacaksınız)

YazarMesaj
ceza46

ceza46

üç harfliler(çok korkacaksınız) Empty
MesajKonu: üç harfliler(çok korkacaksınız)   üç harfliler(çok korkacaksınız) EmptyPerş. Kas. 08, 2007 7:49 pm

işte o gece başıma gelen olayların ilk başladığı gece o gece bi türlü uyuyamadım içimde beni yiyip bitiren korkunç bi his vardı ve evde tek başımaydım ailem tatile gitmişti benide götürmek istemişlerdi ama ben gitmek istememiştim fakat çok pişmanım keşke gitseydim belki bu olaylar başıma gelmezdi neyse daha fazla uzatmadan ben o yaşadığım kabusları anlatmaya başlıyayım.o akşam yatmadan önce çok uykum vardı erkenden gidip yatağıma yattım ama yatağa yattıktan sonra uykum birden kaçtı ve içimde korkunç bi his vardı daha hiçbişey olmamasına rağmen çok korkuyordum yatmamam gerektiğini düşündüm gidip tv yi açıyım dedim fakat tv açılmıyodu lambaları yaktım onlarda yanmıyodu elektrikler kesilmiştir diye düşündüm pencereden dışarı baktığımda sokak lambaları ve bi kaç evin lambasının yandığını gördüm ve kafamı biraz daha çevirince sokağın sonundaki harabe evin lambalarınında yandığını gördüm ama bu imkansız bişeydi çünkü o ev harabeydi biraz daha dikkatli baktım ve içerde dolaşan ölümünün üstünden 1 ay geçen teyzemi gördüm çok korkmuştum her yeri sıkıca kapatıp yatağıma yattım battaniyeyi kafama örttüm daha sonra mutfaktan ağlama sesleri geliyoduama ses pek az geliyodu yinedende duyuluyodu ben dahada korktum titremeye başladım daha sonra yatağıma yatıp battaniyeyi kafama örttüm battaniyeyi açtığımda her yerde elinde tesbih olan kadınlar vardı hepside aynıydı hatta biri tam başıma oturmuş ellerini kaldırmış dua ediyodu ben mutfağa doğru kaçmaya başladım ve peşimden geldikleirini gördüm mutfaktan çığlık sesleri geliyodu demiştim ya mutfaktayken o sesleri daha çoooook duymaya başladım ama kimse yoktu evimiz giriş katta olduğu için pencereden aşağı atladım ve arkadaşımın evine gittim o gece orda kaldım ertesi gün onunla birlikte bizim eve gittik ama herşey çok normaldi yinedende korktuğumdan bu geceyide onun evinde geçirmeyi planladım akşama dek onunla çok iyi eğlendik ve onunla eğlenirken o başımdan geçen olayları tamamiyle unutmuştum neyse akşam olunca birlikte onun evine gittik saat epey geç olmuştu benim uyuyyacağım oda koridorun sonundaydı koridorda epey bi uzundu koridordan odaya doğru yürürken odanın kapısında siyah bi kedi eli gördüm gördükten hemen sonra kayboldu zaten ama ben yine çok korkmuştum ve arkadaşımı aynı odada farklı kanepelerde uyumaya razı ettim ama o benim hayal gördüğümü düşünüyodu o gece yine uyuyamamıştım yüzüm duvara dönüktü arkamı döndüğümde annem ile babamın arkadaşımın yatağının önünde oturarak bana baktıklarını gördüm ve sinsi sinsi gülüyolardı daha sonra arkadaşım yavaş yavaş yatağından kalktı benim üstüme doğru gelmeye başladı ama arkadaşım sanki benim arkadaşım değilde başka biriymiş gibiydi gözleri körleşmiş ateş rengindeydi ağzı o kadar büyükdüki kulaklarına varıyodu dili ise yılan diline benziyo ben iyimisin die sorduğumda bana bişi demedi ve tam ucuma geldi elleriyle beni boğmaya çalışıyodu ve ben artık bağırarak felak ve nas surelerini okumaya başladım gitgide düzeliyodu ve normal haline döndü ben napıyorum diyerek ağlamaya başladı ordan hemen kaçtık o geceyi bi otelde geçirdik ertesi gün yaptığımız ilk iş bi hocaya gittik parmağının ucuna siyah bir mürekkep dökmüş bize sordu ne görüyorsunuz die biz büyük bi at sineği dedik ama o bunun bi mürekkep olduğunu söledi ve bize üç harflilerin musallat olduğunu söledi bize birer muska yazdı ve cevşenler verdi o günden sonra daha böyle şeyler olmadı ve olayların yaşanmasından 3 ay geçti

alıntı!

üç harfliler(çok korkacaksınız)
1 sayfadaki 1 sayfası