Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Vicdanını Bulduğun Gün Çık Karşıma..!

2 posters
YazarMesaj
ceza46

ceza46

Vicdanını Bulduğun Gün Çık Karşıma..! Empty
MesajKonu: Vicdanını Bulduğun Gün Çık Karşıma..!   Vicdanını Bulduğun Gün Çık Karşıma..! EmptySalı Kas. 06, 2007 7:58 pm

Hangi iklimin,hangi mevsiminde vurdun beni hatırlamıyorum...Hatırlamaktan korktuğum birçok gün gibi o günü de sildim zamanın tiktak seslerinden...

Karşıma çıkan her ağacın her dalına,yaprak yaprak, seni ve karanlığı misafir eden gözlerini çizmiştim hatırlamak istemediğim vakitler diliminde.Şimdi bir cellat gibi karşıma dikilen zamanda,adım başı, geçtiğim kaldırımlara düşen yaprakları topluyorum...Ezip geçmeli mi sararan yaprakları yoksa kimsenin ayağına değip,yakmasın canlarını diye birbir toplayıp,kuytu bir köşede ateşe mi vermeli? Doğru olan hangisi bilmiyorum...Bilmekten korktuğum birçok şey gibi...

Sözlerinle vurulduğum gün,anladım ki aşk vicdan istermiş..! Aşk sabır istermiş..! Aşk emek istermiş..! Sen bu aşkta emeğini, yıkıp,parçalamak için kullandın.Sen,bu aşkta sabrını benim sabrımı ölçmek için harcadın...Sende eksik olansa “ vicdan” dı...Hançeri sırtıma sapladığın gün,gözlerinde bir dirhem acı yoktu...

Çünkü yalnızca vicdanı olanlar aşk acısı çekerdi.

Şimdi bu sana son sözüm:

Birgün dönmeyi düşünürsen
Kaybettiğin vicdanını bulduğun gün çık karşıma..!
CaNo_90

CaNo_90

Vicdanını Bulduğun Gün Çık Karşıma..! Empty
MesajKonu: Geri: Vicdanını Bulduğun Gün Çık Karşıma..!   Vicdanını Bulduğun Gün Çık Karşıma..! EmptyÇarş. Kas. 07, 2007 1:13 am

süper birseymissss yaaaaaa cidden acayip cok begendim yaa paylasimin icin tsk ler emegine yügreyine saglik olsun .....

Vicdanını Bulduğun Gün Çık Karşıma..!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-