Carew de açıkladı
Bir dönem Beşiktaş’ın formasını giyen John Carew, Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüğünü söyledi. Fox TV’ye röportaj veren Norveçli golcü, “Fenerbahçe ile görüşmeler oldu. Benim açımdan sorun yok. İki kulüp anlaşsın yeter. Zaten kulüpler de görüşüyor. Kezman-Carew takası önerilmiş. Aston Villa da buna sıcak bakmış” dedi.
Türkiye’deki günlerini unutamadığını da belirten Carew şöyle konuştu: “Herkesin görmesi gereken bir ülke. Herkese ‘Türkiye’ye gidin’ diyorum. Türkiye’deki takımları yakından takip ediyorum. Ama Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki maçların atmosferi bir başka oluyor. Türkiye ile de Norveç’te gruptan çıkma maçı oynayacağız. O gün havaların çok soğuk olmasını dilerim. Çünkü Türk futbolcusu soğuk havayı sevmiyor. Biz ise tam tersi soğuk havayı çok seviyoruz. Premier Lig’de oynayan Türk futbolcuları takip ediyorum. Tugay zaten Premier Lig’in demirbaşı; çok başarılı. Emre daha da iyi olacak. Tuncay adaptasyon sorunu çekiyor. Burada forvet elemanlarının işi çok zor. Çünkü karşınıza devamlı 4 tane Servet gibi defans oyuncuları çıkıyor. Türkiye’de adımın anılması beni mutlu ediyor. Türkiye’ye transfer olursam adaptasyon sorunu yaşamam.”