Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Nihat: "İnancım tamdı"

YazarMesaj
larenuf

larenuf

Nihat: "İnancım tamdı" Empty
MesajKonu: Nihat: "İnancım tamdı"   Nihat: "İnancım tamdı" EmptyPtsi Kas. 05, 2007 11:52 pm

İspanya La Liga'daki temsilcimiz Nihat Kahveci, Villareal'in Atletico Madrid'i kendi evinde 4-3 yenmesinde başrolü oynayarak "Nihat, Atletico Madrid'i bulutlardan indirdi", "Nihat Atletico'yu tatlı rüyasından uyandırdı", "Nihat ikiledi" başlıklarıyla İspanyol basınının gözdesi olurken, yaptığı acıklamada "inancım tamdı" dedi.

Takımı 3-2 mağlup durumdayken attığı 2 golle galibiyetin mimarı olan Nihat, Villareal resmi Internet sitesine yaptığı açıklamada galibiyete olan inancım tamdı dedi.

Maç sırasında sakatlanan Rossi yerine maça girdiğini hatırlatan Nihat "Özellikle iki gol attığım için çok mutluyum. Çünkü çok zor bir maçtı. Asla yenileceğimiz kaygısına kapılmadım. Hatta 3-2 yenik durumdayken takım arkadaşım Guille Franco'ya dönüp zafer turunu atan takım biz olacağız dedim" açıklamasında bulundu.

Atletico Madrid zaferinin şampiyonluk yolunda sadece bir adım olduğunu belirten Nihat, en büyük hedeflerinin gelecek maçları kazanıp Villareal taraftarlarına daha önce hiç yaşamadıkları şampiyonluk sevincini tattırmak olduğunu sözlerine ekledi.
http://www.megaxx.tr.cx

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-