delicik
| Konu: işteh bole..! Ptsi Kas. 05, 2007 11:25 pm | |
| Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla ( 8 ) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR ! | |
|
delicik
| Konu: Geri: işteh bole..! Ptsi Kas. 05, 2007 11:29 pm | |
| - delicik demiş ki:
- Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla ( 8 ) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR ! Sadece nokta koymak mıydı zor olan yoksa koyduğun noktanın ağrlığını taşımak mıydı? Yeniden büyük harflerle tertemiz bir hayat sayfasına başlamak mıydı mühim olan yoksa HERŞEYE RAĞMEN deyip bir noktalı virgül kullanmak mıydı? Belki de bütün ömrümüzü yitirdik bu NOKTALAMA İŞARETLERİ arasında ama şimdilerde ben herşeye inatla ÜÇ NOKTA KOYUP devam ediyorum. Sanki tüm zalimliğe, inat BEN BUYUM, BENİM HAYALLERİM VAR demek istercesine... işte şimdi yaptığım gibi... ! Ne olursun aşkımıza nokta koyma sana bir kucak dolusu virgül getirdim.. | |
|