Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Karşılıksız Sevgi

3 posters
YazarMesaj
*DiVa61*

*DiVa61*

Karşılıksız Sevgi Empty
MesajKonu: Karşılıksız Sevgi   Karşılıksız Sevgi EmptyPtsi Kas. 05, 2007 5:58 pm

Karşılıksız sevgi !

Bu, Vietnam'da savaşan ve sonunda evine Dönecek olan John adında bir askerin hikayesidir.

John evine gitmeden önce, San Francisco'da bulunan anne babasına telefon açtı.
-'' Sevgili anne ve babacıgım, sonunda eve geliyorum ama bir şey sormak istiyorum. Bir arkadaşımı da beraber eve getirebilir miyim? "
-"Tabii ki "
diye cevapladılar.
-"Onunla tanışmaktan
mutluluk duyarız".
-"Ama bilmeniz gereken birşey var" diye John devam
etti,
-" o savaşta ağır yaralandı. Kara mayınına bastı ve kolu ile bacağını
kaybetti. Başka gidecek hiçbir yeri yok. Onun bize gelmesini ve Bizimle
yaşamasını istiyorum".
-" Bunu duyduğuma çok üzüldüm oğlum, belki kalacak başka bir yer bulması için ona yardımcı olabiliriz"
-"O hayır , onun bizimle yaşamasını İstiyorum ."
-"Oğlum," dedi babası, "sen ne istediğinin farkında değilsin. Böyle büyük bir sorunu olan birisi bizi çok rahatsız eder. Bizim kendi hayatımız var ve böyle farklılığa izin veremeyiz. Bence sen eve gelmeli ve bu çocuğu unutmalısın. O kendi yaşamını devam ettirmenin bir yolunu bulacaktır."

O andan sonra, John telefonu kapattı. Anne ve babası ondan başka Bir söz duymadılar...

Birkaç gün sonra, San Francisco polisinden bir telefon geldi.Oğullarının bir binadan düşerek öldüğünü söylediler. Polise göre intihardı. Anne ve baba telaşla uçağa binerek oğullarının teşhisini yapmak için San Francisco'daki teşhis morguna gittiler. John'u teşhis etmişlerdi. Ama gözleri faltaşı gibi açılarak... Bilmedikleri birşeyi farkettiler. John'un bir bacağı ve bir kolu yoktu...

Bu hikayede ki anne ve baba bir çoğumuza benzer.Etrafımızda iyi görünen Ve neşeli insanları sevmek bize kolay gelir, ama bize rahatsızlık veren özellikle bizim kadar sağlıklı olmayan, bizim kadar güzel olmayan ve bizim kadar zeki olmayan insanlardan uzak durmayı tercih ederiz. Çok şükür ki bizi bu kategoride gören birisi yok. Karşılıksız sevmeyi başaran birisi sonsuza kadar ailemizdendir. Ne kadar çirkin ne kadar fakir ne kadar engelli olursak olalım insanları oldukları gibi kabul etmeyi ve ne kadar farklı olurlarsa olsunlar onlara karşı daha anlayışlı olabilmeyi becerelim.

Arkadaşlar çok nadir bulunan cevherlerdir. Onlar sizi güldürür ve başarmanız için destekler. Bazen tek kelime Bazen bir cümle paylaşırlar ama her zaman kalbinizi ona açmanızı beklerler.
http://www.ilyasoksuz.com
ceza46

ceza46

Karşılıksız Sevgi Empty
MesajKonu: Geri: Karşılıksız Sevgi   Karşılıksız Sevgi EmptyPtsi Kas. 05, 2007 5:59 pm

teşekkürler paylaşımın için saol
larenuf

larenuf

Karşılıksız Sevgi Empty
MesajKonu: Geri: Karşılıksız Sevgi   Karşılıksız Sevgi EmptySalı Kas. 06, 2007 8:35 pm

güzelmiş ellerine saglık
http://www.megaxx.tr.cx

Karşılıksız Sevgi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-