Zaman faRkLıydı yıLLaR, ayLaR, haftaLaR hatta yeLekovanLa
akRep biLe... BiR şey vaRdı faRkLı oLmayan, biRşey vaRdı yeRinde sayan canımı acıtan..
Evet evet bu sefeRde canım yanmıştı değişen hiç biRşey yoktu insanLaRdan yana... OnLaR hiç değişmemişLeRdi, haLa en güzeL RüyaLaRı kabusa çeviRen onLaRdı, En güzeL çiçekLeRi soLduRan bahaRı kışa çeviRende onLaRdı... GözLeRde yaştan öteydi onLaRdan bana kaLan... Tanıyamamıştım insanLaRı... Hepsi biReR çiçektiLeR benim için, kokuLaRı biLe çiçek oLdukLaRının kanıtıydı sanki, bu değiLmiydi zaten beni yanıLtan, beni kahıRLatan hatta beni yakan ve yıkan... Sevmiştim onLaRı; papatyasını, yaseminini, lalesinii hepsinii..
İçLeRinde bi tanesi vaRdı ki... güLdü o çiçeğin adı çiçekLeRin en özeLi ve en güzeLi.. Benim oLmaLıydı... onu baskası sevmemeLiydi baskası dokunmamaLıydı naRin yapRakLaRına ve hiç kimse kokLayamamaLıydı... Kopacaksa bende kopmaLı soLacaksa gene bende soLmaLıydı....
Evet güLü seviyoRdum işde o güLdü, o zaRifti, o naRindi, o hassastı, o nadiRee o AŞKTI...
Yoo yoooooo aşk değiLdi onun adı... beLki güLdü ama aLdatanda oydu, güzeL saf temiz ütopyamızı kiRLetende, kahkaLaRını başkaLaRına meze edende oydu... Dünyam yıkıLmıştı Çiçeğimmm, GüLümmm soLmuş kanım o an içime donmuştu.. Hayat bana zindan, hayat bana cekiLmez, hayat bana kahıR oLmuştu.. Ben ben değiLdim aRtık, divanee viRane, bitik ve suskundum aRtık....
YıLLaR geçti günLeR hep kovaLadı biRbiRini... çiçekLeR yoktu; dostum oLan papatya, sevdiğim güL ve daha niceLeRi... onLaR oLmadan dünya çok daha güzeLdi onLaR oLmadan da düşüyoRdu takvimdeki yapRakLaR, tıbkı yapRakLaRını dökeRek heR yıL eL saLLayıp gecen sonbahaRLaR gibi...
Yalnızdım beLki, ve suskundum biR o kadaRda huzuRLuydum ama... AğLamak yoktu, özLemek yoktu kaLbim biLe ağRımıyoRdu aRtık... UnutuLmuştu bazen yüzde tebessüm yaRatan kücük hatıRLamaLaR dışında, çiçekLeR ve çiçekLi günLeR...
Taki... tekRaR inanışıma yanıLışıma kadaR taki gene kendimi aLdatışıma kadaR..
uzun yıLLaR geçmişti, uzunca biR bahaR hasRetiydi, kim biLiR beLkide taRtakLanan, deLik deşip ediLen yüReğimin nadasıydı bu bekLeyişin, sessizLiğin ve yaLnızLığın sebebi
en nihayetinde güneş yüzünü gösteRmişti daLLaR meyvaya duRuRken çiçekLeR tomuRcuğa duRmuştu coktan...
gaLiba başLıyoRdu hint fiLmi gibi uzun metRajLı bahaRımız.. başRoLLeRde ben ve çiçekLeR...
ne çok özLemişim meğeR 7 veRenLeRi.. ağLayan kaRanfiLLeRi.. gRuRLu papatyayı nadiRe oRkideyi ve kaRdeLeni hepsini ama hepsinii
özLemden oLsa geRek yada susamışLıktan fazLa uzun süRmedi onLaRLa tekRaR kaynaşmam.. hayatımdaydıLaR yine hepsi döndüRücü biR bahaR havası güLümseyen güneş tanıdık geLiyoRdu temkinLi oLmaLıydım.. yahut saRıLmaLıydım hemen yada aksine aLdatmamaLıym beni aLdatanLaR uğRuna sonbahaRLaRı beni yaLnız bıRakanLaR uğRuna bıRakmamaLıydım ben aLdatanLaRdan oLamazdım ki..
med ceziRden öteye gidememişti düşünceLeRim hisLeRim edeRim edemem edeRim edeme edeRim edeme.. baL gibide edeRim ve ettim hemde beni aLdatanLaR uğRuna ağLatanLaR uğRuna yaLnızLık hükmünü veRip yaLnızLık pRangaLaRı takanLaR uğRuna aLdaLttım
yaLnız ama huzuRLu günLeRi mii..
devamı mı...
dedim yaaa!!!
Zaman faRkLıydı yıLLaR, ayLaR, haftaLaR hatta yeLekovanLa
akRep biLe... BiR şey vaRdı faRkLı oLmayan, biRşey vaRdı yeRinde sayan canımı acıtan..
sizden yana
yaşatan siz yazan ve yöneten ben
!!!