Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

mode xl yasin

YazarMesaj
delicik

delicik

mode xl yasin Empty
MesajKonu: mode xl yasin   mode xl yasin EmptyPerş. Kas. 01, 2007 7:57 pm

Bu Mc 1984 Yılında Doğdu Türkiyenin Ankara Şehrinde YayıyorNick'i Yasin ve 1995 Yılında Rap'e Başladı Bulunduğu Albümler Modexl-Altin Jak
Mode XL-serseri serbest stili Official site www.veyasin.comOrtak Olduğu Projeler ise Ortağı Olduğu mK2 Yapımcılıkıkta ProdüktörlükYapmaktadır Kendi Biyografisi Vardır (KEndi Diliden):HipHop Kültürüİçinde Kendimi Bulduğum zamanlarda breakdance yapıyorum Hem dans HemdeGraffiti de çalıştığım dönemlerde oldu (1994-95 Müzik Yapmayabaşladığım dönemde ise dance ve graffiti ciliği bırakmıştım (95-96) Enson hem müzik yapıp hemde rap söylediğim dönemler başladı o zamanlarankaradaki rapçilerin müziklerini ben yapıyordum ve birçok grupta rapyaptım ilk demomu 1998 yılında bitirmiştim 98den 2001 yılına kadaryaptığımız en iyi çalışmaları altın jak albümünde topladık 2003 04yıllarında 10 larca underground parça yaptım 2005 yılında serseriserbest stili çıktı 2005-06 yılında 10 larca underround çalışma dahageldi ve çalışmalar son sürat devam ediyor
mode xl yasin 4495145000000002586905
http://www.myspace.com/delicik41

mode xl yasin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» serseri serbest stili [ mode xL] yasin
» yasin [biri beni sustursun] yoksa?
» mode xl
» Hep yolu Buluyorum . Mode XL