Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

hediye

YazarMesaj
ceza46

ceza46

hediye Empty
MesajKonu: hediye   hediye EmptyPerş. Kas. 01, 2007 5:00 pm

sen bilmedinki kıymetını bılemezsınde zaten sunu bastan soleyeyim sana suç külliyen bende..... Bak sanA küçük birşey anlatayım bakta gör başaramadığı ..ne göreyim kucucuk bir cocuk avuçlarındakı bakıyor işte bu diyor seviniyor gülüyorda gülüyor en son gördugum okul cıkısında kucuk bır kız avcuna o gorkemlı seyi bırakmış yanagınada kucuk bır buse kondurup uzaklaşmıs cocuk herkeze ama herkeze gosterıyor mınık
--bakın abla bana ne verdı
--bakın benım hedıyeme....
ve baktımkı sessızce erıyıp yok olan hedıyesıne ınat sevınıyor yok oldugunu bıle bıle
ve kostu bana geldı soluk soluga
--abi bak bunu bana abla verdi...
o kadar mutlu ki ne solesem az güzel özlüm o onun hayatındakı ılk hedıyeymiş ve minicik bir kartopuymuş
dizlerine kadar gelen yerdeki kara rağmen cocuk sevınebılmiş bu hedıyeye hemde ölesiye bak guzel GÖZLÜM sen bunu yapamadın o yerdeki dolu dizgin kara inat sevındide sevindi ... eğer konu bu kadar basitleşse kar topu olsa bıle kıymet bılemedın yanlış yaptın güzelim EGEYE hatta İZMİRE KAR YAĞMAZ GÜZEL GÖZLÜM BUNA RAGMEN AVUÇLARINA TUTUŞTURDUM YIĞINLA KARI sen bilmedın kıymet bilemezsinden cocukgun dızlerıne kadar sevındıgi hediyeye sen sadece tv de ızledıgın halde oralı bıle olmadın lami cimi yok bu sefer kaybettin beni şimdi ne olacak diyor yüzüme bakıyorsun biliyorum hiç birsey olmayacak güzel gözlüm her cok sevenın yaptıgını yapacagım gidiyorum ben ve söylüyorum BİGÜN KAR YAGARSA ANLAYACAKSIN KAYBETTİKLERİNE

EYVALLAH HAYATIMIN ŞIMARIGI.......

ALINTIDIR...

hediye
1 sayfadaki 1 sayfası