benim için önemi büyük 1 hikaye, ilk okuduğumda ağlamıştım yabancı gelmeyen 1 senaryoydu bu gönderen özel di benim için we anlamlı 1 şekilde gönderilmişti bu hikayeye 1 sürü anlam yüklenmişti .bende sizinle paylaşmak istedim belki daha önce okuduğunuz 1 hikaye ama gerçekten anlamlı we güzel 1 hikaye Aşkta engel olmaz ben buna inanmıyor her ne olursa olmaz birlikte olunduktan sonra aşılmıcak engel asla ama asla yoktur yeterki 2 tarafta gönülden istesin ama neyse sonunda her insan kendi kaybeder tıpkı hikayemizde olduğu gb. Allah kimseye de yaşatmasın ne diyelim.
KÜÇÜĞÜM
Sevdim ewet hemde çok sevdim.aynı sokakda oturuyorduk adı esrarengiz.ela gözlü kumraldı hafifde kirli sakalları vardı.herkez ondan bahseder bense hep susardım.mahallenin kızları hayrandı ona ama ben hiç ilgilenmemişdim başta.birgün onunla yolda karşılaşdık ve göz göze geldik.çok tatlı bir yüzü vardı işde ogünden sonra bende ilgilenmeye başladım onunla.hergün eve bi kız getirir di.bense o kızları çok kıskanır hatda acımı zehir gibi bileyerel içime atardım.gece o eve gelmeden uyumaz o gelincede hep onun evini seyrederdim.annemler onun hakında bişeyler söyler bende hep onu savunurdum.karar vermişdim onu sevdiğimi söylemem gerekiyordu bir gün onu yolda bekledim.karşısına çıktım yanımdan geçerken bana gülümsedi ve ne haber "küçüğüm" dedi...
Bana aramızdaki yaş farkını hatırlatmışdı.eve gittim sabaha kadar agladım sonra bir ara durdum ve "olsun.aramızdaki yaşın ne önemi verki dedim kendime".ve toparlandım kendimi "güçlü olmalısın "dedim kendi kendi kendime...
Gidip söylemeliydim ona bunca yıldır birikdirdiğim sevgimi anlatmalıydım.evden çıktım yine onu bekledim.ve uzakdan onu seyretdim.eve girdi bende arkasından girdim.kapayı kapatdı ve gidip kapıyı çaldım o açdı"ne var küçüğüm dedi".adımı bile söylemeden "SENİ SEVİYORUM"dedim...
Hiç bişey söylemedi sadece gözlerimin içine bkıyordu.ondan bir cevap beklediği unutmuş gibiydi.gözleri buglandı birden önce bir sıgara yakdı ve yine daldı gözleri bi nottaya bende anlam veremeden sadece onu seyrediyordum daha fazla dayanamadım "eeeee"dedim.ne "e esi"dedi.
Koşar adımlarla uzaklaşdım ordan.yıkılmışdım adeta.eve bile gitmek istemiyordum akşama kadar sokaklarda dolaşdım...akşam oluncada eve gittim...ben onsuz yaşayamazdım.neden böyle olmuşdu bir anlam verememişdim.gidip onun boynuna sarılmak "sen aylardın beklenen,sen aylardın özlenensin"demek vardı aslında ama yapamadım.artık bu sevdanın en zayıf halkası seçmişdi yürağim onu.aklımda sadece gözleri vardı.bir gece yatagımdan irkilerek uyandım...
Evet bu duydugum siren sesiydi.sanki oanda bişeyler kopdu içimde.hemen dışarıya çıkdım.ambulans gelmişdi sedye ile onun evine girdiler.evine doğru ilerledim.ama bişey vardı hiissediyordum.evin önüne geldim ve gözlerimi yumdum."allahım ona bişey olmasın" dedim.sedye ile dışarı çıkartdılar.önümden geçerken yüzüme baktı "bende seni küçüğüm"dedi ve gözlerini kapatdı.herkez bana baktı bende ordan koşar adımlarla uzaklaşdım.yıkılmışdım adeta hiç bişey düşenemiyordum artık.eve gitmek zorudaydım ve gittimde.içeriye girdigimde annemler ondan bahsediyorlardı.
Ailesi yokmuş.kendi gayretleriyle bu yaşa gelmiş.eve getirdiği kızlar evi olmayan kızlarmış.çok sevip çok acı çekmiş.bir kız sevmiş ailesi evlenmeye izin vermeyince kız evden kaçmış.sokak serserileri kızı öldürmüşler.bidaha sevmemeye tövbe etmiş.kimi evdiyse hep kaybetmiş.
polisler evin duvarında KÜÇÜĞÜM yazısını bulmuşlar