Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Knight onlinde para kasma(professional)

YazarMesaj
ceza46

ceza46

Knight onlinde para kasma(professional) Empty
MesajKonu: Knight onlinde para kasma(professional)   Knight onlinde para kasma(professional) EmptyÇarş. Ekim 31, 2007 6:30 pm

Evet arkadaşlar knight a 0 dan başlatım yeni başlayanlar,hemen sağlam olsunlar zevkini alsınlar bu oyunun değil mi?
####NOTİCE: evden oynamak şart..

Evet arkadaşlar 0 dan char açtık eline bir adet +8 bow alin poision damage 80 olduğu için erken lwl de sağlam canavar kesebilirsiniz...30 oldunuz elinize +6 2 adet sword breaker yapın ve kıyafet olarak ta war plate set alin...30 görevi bug u yapıoruz(bug 50 lwl e kadar geçerlidir)
30 görevi bug u;
1.fargodan görevi alioruz,sonra yolda giderken iptal ediyoruz
2.5 tane reconise report yapıp oradaki recondan görevi alioruz sonra onu da yolda giderkeniptal ediyoruz
3.town a gidip görevi alip verioruz bu sayede bug ta kalio yine 5 tane yapıp yine recondan görevi alip yolda giderken iptal ediyoruz bu şekilde 30 görevinide bug da yapıoruz 50 e kadar istediğiniz lwl e kasiosunuz.(benim fikrim 48 e kadar kasmak cleaver görevine sokarsınız)...sonra 48 charla sağlam bi party kurup clever görevine giriceksiniz seri seri 3 saat kasin inn hostesinizin 8-7-6 bölümleri full +5 cleaver olsun...Akşam olur saat 9:00 yatma vakti pijamalarınızı giyin ve maradona gidin...Orc inn hostesin önüne pazar kurucaksınız pazar 12 item alabilir kapasitededir dolayısı ile sadece 12 tane +5 cleaver koyucaksınız(15m'den)hatırlatma inn hostese 8-7-6 bölümlerini cleaver le doldurmuştuk her bölüm 24 cleaver aldığına göre toplam 72 tane +5 cleaverimiz var yani 6 kere pazar kurucaz...evet pazarı kurduk 9:00 yanımıza alarmli bir saat alicaz onu saat 10:00 a kurucaz ve uyucağız...10:00-saat çalio bi uyaniosun cleaverler çekilmiş...tamam inn e dön 12 cleaver al pazarı kur saati 11:00 a ayarla uyu sonra 12:00 yine sonra 1:00 yine sonra 2:00 ve sonunda 3:00 son cleaver ler pazarı kur uyu sabah...sabah oldu çok ticaret dolu bi gece idi cleaverlerin hepsi satıldı hesaplamalarıma göre üstünde
1.080.000.000 coins para var(10GB)

ŞİMDİ NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLİYORUM '''PARAYI KASTIM''' 1 GÜNDE 10GB
ben söleyeyim para kasmaya başliyoruz bu sadece sermaye idi
eet knight online kurallarına göre pazara 1.000.000.000(10GB) den yüksek değerde item koyulamıyor...ben şahsen oyuna yeni başladığında bu sağlam adamlar maradondan çıkmadan nasil böyle para yapıolar diye soruyordum şimdi ise taktikini öğrendim size bir ip ucu piyasada para görmemiş eziqler var onlar ellerine geçen itemleri çok ucuza koyuyorlar bu itemleri çekin normal fiyatına pazara koyun shell 999 a gidiyosa 800-850 den çekin 999 a satın çitin alin 250 den gidiyosa onun altına bi fiyata alin satın bu şekilde benim eskiden olduğum gibi günde 20gb civarı bi para kasarsınız md 8 alirsiniz,yani çitin 8 sizi idare eder...

Evet arkadaşlar bu benim eski taktikim kardeşime bile sölememişimdir. LÜTFEN bu bilgiler forum dışına çıkmasın bir düşünün herkes bu taktiği uygularsa sizin para kasma şansınız düşer.
Bu taktiği açıklamamın nedeni yenisini bulmuş olmam günde 70-80GB civarı kasiyorum...Char yaptım +8 shard ve md,pp,belt of dex felan filan sallayın bunu şimdi siz para kasmanıza bakın... bu oyun SABIR İRADE VE MANTIK ile oynanir..

Knight onlinde para kasma(professional)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-