Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Sen Olsan Neyapardin..

YazarMesaj
*DiVa61*

*DiVa61*

Sen Olsan Neyapardin.. Empty
MesajKonu: Sen Olsan Neyapardin..   Sen Olsan Neyapardin.. EmptyÇarş. Ekim 31, 2007 3:43 pm

Adam iş gezisinden evine normalden 1 gün erken dönüyormuş.. havaalanından taksiye binmiş, şoföre demiş ki;
- "Bana bir iyilik yaparmısın... ben iş gezisindeydim ve adım gibi eminim ben yokken karım eve sevgilisini aldı şimdi eve gidelim ikisi kesin şu an sevişiyorlar.... sende benle eve girip ben onları basarken şahitlik edermisin?".
Taksi şoförü kabul etmiş... eve gelmişler, yatak odasına çıkmışlar... ışıkları yakıp battaniyeyi yataktan bir çekmişler'ki, kadın hakikaten başka bir adamla yatakta... Adam hemen silahına davranmış o sırada karısı bağırmış;
- "YAPMA..!!! Bu adam bizim için neler yaptı bilsen sana doğum gününde aldığım Corvette'in parasını kim ödedi sanıyorsun? ya yeni teknemizin parasını? senin sağa sola borçlarını nasıl kapattık sanıyosun? Hep onun sayesinde oldu!".
Adam taksi şoförüne dönmüş;
- "Sen olsan şimdi ne yaparsın?".
Taksi şoförü;
- "valla beyefendi ben olsam bir an önce adamın üstünü örterdim malum havalar soğudu bir sürü salğın hastalık kol geziyor"... lol!
http://www.ilyasoksuz.com

Sen Olsan Neyapardin..
1 sayfadaki 1 sayfası